www.stoklasa.pl
Pasmanteria Stoklasa - hurtownia
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.pl

Wkładka do naprasowania Raslovka szerokość 150cm 350350

 Wkładka do naprasowania Raslovka szerokość 150cm
 
Cena za paczkę (100 m.):
1 078,- PLN bez VAT
Cena za m.: 10,78 PLN bez VAT
Pierwotna cena: 11,98 PLN bez VAT
Zamówienie i rozliczenie
1

Kolory zostaną losowo wybrane z aktualnie dostępnych kolorów.
2
Wybierz opakowanie po:
1 m.
11,81 PLN / m.
100 m.
10,78 PLN / m.
Cena bez VAT
3
Ilość metrów do kupienia
KUP
Kod towaru:350350
Magazyn:1630.6 m.
Skład-kompozycja:bawełna
poliester
Kod celny:6006320000

Opis towaru

Uniwersalna wkładka, której użyjesz do ukształtowania przedniej strony marynarek, płaszczy - idealnie łączy miękkość i masywność.
Wkładkę zaprasowuje się z pomocą żelazka ogrzanego do temperatury 127°C. Należy prasować przyciskając mocniej przez 15 sekund.

Wymaganą ilość metrażu należy wpisać bezpośrednio w pole koszyku. Najmniejszy metraż jaki można zamówić wynosi 0,5 m. Tkanina będzie przycięta w całości.

  • Gramatura: 80 g/m²
  • Szerokość: 150 cm
  • Już od 0,5 m

Skład-kompozycja

bawełna
poliester

Utrzymanie


Chcesz otrzymać na email informację, że cena tego towaru została obniżona? Zaloguj się.

Znalazłeś błąd, niedokładność lub brak informacji w opisie towaru? Daj nam znać!

Podobny towar

Taśma perforowana 10-35-10
Taśma perforowana 10-35-10
Taśma perforowana używana jest do wzmocnienia pasa u spódnic i spodni.Dziurki są pomocne do wszywania. Rozmiary 10-35-10 ...
Cena: 0,31 PLN / m.

Twój konsultant dla tego produktu

Pavlína Slivková
pavlina.slivkovastoklasa.cz

Pytania klientów

Nie ma żadnych komentarzy



karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Zgodnie z ustawą o rejestracji sprzedaży, sprzedający jest zobowiązany do wystawienia kupującemu pokwitowania. Jest on również zobowiązany do zarejestrowania przychodu administracji podatkowej online; w przypadku awarii technicznej musi nastąpić to w ciągu 48 godzin.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2017.
W celu zapewnienia potrzebnej funkcjonalności nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z niego wyrażasz na to zgodę. Więcej informacji. Rozumiem