www.stoklasa.pl
Pasmanteria Stoklasa - hurtownia
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.pl

Fimo 56-57 g SOFT 090624

Cena za paczkę(10 szt.):
85,- PLN bez VAT
Cena za szt.: 8,50 PLN bez VAT
Zamówienie i rozliczenie
1

Kolory zostaną losowo wybrane z aktualnie dostępnych kolorów.
2
Wybierz opakowanie po:
1 szt.
8,88 PLN / szt.
10 szt.
8,50 PLN / szt.
Cena bez VAT
3
Liczba opakowań i zakup:
KUP
Kod towaru:090624
Magazyn:396 szt.
Skład-kompozycja:masa termoutwardzalna FIMO
Kod celny:3407000000

Opis towaru

FIMO SOFT - miękka i delikatna , łatwa w mieszaniu, gotowa do natychmiastowego użycia.
Masę należy ugnieść i nadać jej dowolny kształt. Do pracy z masą przydatne są łopatki drewniane. Wymodelowany przedmiot ułożyć na szklanej płytce lub folii aluminiowej i umieścić w piekarniku podgrzanym do 110°C. Wypiekać ok. 30min. Nie przekraczać zarówno temperatury jak i czasu wypalania, nie wypalać w kuchence mikrofalowej! Ostateczną twardość uzyskuje się po schłodzeniu. NIe dopuszczać do kontaktu Fimo z polistyrenem, PVC lub styropianem. Przeznaczone dla dzieci powyżej 8 lat! Konieczny jest nadzór osoby dorosłej.
Poszczególne kolory znakomicie mieszają się między sobą i z modelinami serii classic i effect.

  • Opakowanie 56 - 57 g

Skład-kompozycja

masa termoutwardzalna FIMO

Techniki

modelowanie

modelowanie i formowanie mas plastycznych FIMO

tworzenie aniołków i figurek

Chcesz otrzymać na email informację, że cena tego towaru została obniżona? Zaloguj się.

Znalazłeś błąd, niedokładność lub brak informacji w opisie towaru? Daj nam znać!

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

Linka jubilerska Ø0,45mm
Linka jubilerska Ø0,45mm
Linka jubilerska jest spleciona z kilku stalowych strun a całość jest pokryta nylonem. Ten rodzaj towaru jest jednym z ...
Cena: 4,34 PLN / szt.

Twój konsultant dla tego produktu

Lucie Lamlová
lucie.lamlovastoklasa.cz

Pytania klientów

Nie ma żadnych komentarzy



karty karty karty
FacebookPinterestTwitterInstagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2016.
W celu zapewnienia potrzebnej funkcjonalności nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z niego wyrażasz na to zgodę. Więcej informacji. Rozumiem